maanantai 22. kesäkuuta 2009

Murheenkryyni....

...varsinainen sellainen... nimittäin silmälasien puuttuminen ihmisellä, joka tarvii tarkennusta elämäänsä...

Olen jo yli viikon ollut ilman lasejani, uudet on kyllä tilattu heti ekana arkipäivänä sattumuksen jälkeen, mutta ei niitä ole vielä kuulunut... alan olla jo turhautunut! Naapurit katselevat kummissaan kun kuljen ulkona... minulla on nimittäin aurinkolasit naamallani, satoi tai paistoi... niissä kun on linsseissä voimakkuudet, jotka tarvin... ;)... alkavat naapurit pian epäillä, että peitän jotain muuta lasieni taakse... heh!

"murheenkryynit"
Näin kävi laseilleni, kun paidanhelmalla niitä puhdistelin korujenteon lomassa... Sen verran voin sanoa, että ne on joskus aiemmin tippunut kyllä lattialle, mutta siitä on jo yli vuosi aikaa, etten usko niiden liittyvän tähän tapahtumaan... taas toisaalta sitähän ei tiedä!!

Sitten toiseen asiaan, nimittäin ergonomiaan... (nimim. niska ja hartiakipuinen)

Tässä hiukan kuvaa kesäisestä työtilastani... se on jotenkin vaan nyt repsahtanut ja levittäytynyt keskelle olohuoneen lattiaa... television eteen, jotta voi sulavasti katella (kuunnella) ohjelmia koruja tehdessä... kaikki niin kauniisti sekaisin... onneksi tässä ei ole kuitenkaan ihan kaikki tavarat... mitä luulette, olisiko tällä jotain tekemistä jäykistyneiden niskojen kanssa? ;)

Minulla on ihan oikeasti myös oikea työtila, jossa asiat ovat ergonomisesti melkein oikein ajateltu, mutta kun olen niin sosiaalinen, että haluan olla siellä missä muutkin iltaisin ovat, niin silloin levittäydyn heidä lähelleen... sohvalle en viitsi mennä, sillä kokemuksesta voin sanoa, että SOHVAT SYÖVÄT HELMIÄ!... ja kaikkea muutakin pientä... siksi lattia on parempi paikka... ainoa huono puoli lattialla olemisessa, niskojen ja puutuneiden jalkojen lisäksi, on imurointi ja siivoominen, sillä silloin on taas pelastettava korutarvikkeet ja lähdettävä evakkoon... no se siitä tällä kertaa...

Korukuvia en nyt tänne laita, vaan niitä saatte käydä ihailemassa HoLa -korun puolella. Mukavaa alkanutta viikkoa!!! Pitäkää nyt peukkuja, jotta saan uudet lasit pian!

Ei kommentteja: