lauantai 14. marraskuuta 2009

Viikko aikaa valmistautua...

On taas se aika vuodesta, että koruntekijän on astuttava ihmisten ilmoille koruineen... eli tänäkin vuonna Torniossa, Aineen taidemuseossa järjestetään Taidebasaari, myyntitapahtuma, jossa taiteilijat ja kättentaitajat esittäytyvät suurelle yleisölle... Myös minä olen täällä!


Tapahtuman ajankohta on 21-22.11.2009, kello 11-17.
TERVETULOA!


Minulla on siis viikko aikaa valmistautua tähän ihanaan tapahtumaan, ja keskeneräisiä koruja onkin valmisteilla useita.... tässä yksi juuri valmisuneista...

Korussa makeanvedenhelmiä ja hopeaa...
(helmet ovat syvän sinisiä)


Riipusta lähempää...


Melko metka ja kaunis, vaikka itse sanonkin...
Olen varsin tyytyväinen lopputulokseen... :D

Nyt on taas aika mennä jatkamaan korujen tekemistä, jotta saan ne valmiiksi ennen määräaikaa... Mukavaa viikonvaihdetta kaikille!

6 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Ihana riipus =)

Miira kirjoitti...

Taattua kauraa nämä sinun ihanaiset riipuksesi. Edellisessäkin postauksessa oli kauniita koruja.

Patina kirjoitti...

Kiitokset ihanaiset... :)

Ninni kirjoitti...

kävin sun verkkokaupassakin. ihania koruja, mutta samoja varmaankin mitä sulla täällä on. Ja kortitkin olivat kauniita! Teetkö ihan leipätyökses koruja ja kortteja ja muuta käsityötä???

Patina kirjoitti...

Ninni, olen sivutoiminen yrittäjä, päivätyö on muualla...

Ninni kirjoitti...

Liioittelenko, jos nyt kiitän sua siitä, et sun korut ovat inspiroineet mua aika paljon tekemään näitä koruja. Ehkäpä kohta tunnen olevani valmis aloittamaan Sterling-hopean käytön kokonaan, arkailen sitä, vaikka olen pikku hiljaa ostellutkin sitä itselleni.