maanantai 27. huhtikuuta 2009

Mietteitä ystävyydestä...

Olen vuosien saatossa huomannut itsessäni sellaisen seikan, että mitä enemmän tulee ikää, sitä vaikeampaa on uusien ihmissuhteiden luominen, varsinkin ystävyyssuhteiden... Kavereita tulee ja menee, mutta oikeita ystäviä on hankalampi saada. Ystävien löytymistä ei helpota sekään, jos sattuu olemaan ujohko, kotona viihtyvää sorttia... en ainakaan ole kuullut, että uudet ystävät tulisivat kotioven taakse huhuilemaan....


Onneksi maailmassa, ja itse elämässä, aina toisinaan sattuu ihmeellisiä, mukavia asioita ja sattumia... Yhden tällaisen yhteensattuman ansiosta minä todella onnistuin löytämään itselleni erittäin hyvän ystävän, Janen, ja mikä ihmeellisempää, täältä nettimaailmasta.

Meillä on Janen kanssa paljon yhteisiä asioita joita jaamme, niin elämässä, tavassa ajatella, kuin huumorissakin... Ja uusin yhteinen asia, minkä kohta jaamme, on Blogi... juuri niin... meidän kahden yhteinen... Olemme suunnitelleet tätä jo pitkään ja nyt se on toteutumassa... ihan lähiaikoina!

Voin siis sanoa, että ystäviä voi löytyä, vaikeuksista huolimatta, ihan odottamattomista paikoista, joten olkaa aktiivisia, sillä ystävät rikastuttavat elämää :)

2 kommenttia:

Jane Myrsky kirjoitti...

Allekirjoitan muilta osin paitsi etten ole ujo :)

Miten se huumorintaju? Joskus tuntuu, että sanon mitä hyvänsä niin sinä naurat ;)

Patina kirjoitti...

Enhän naura... vain jos on aihetta hihitykseen... ja sitä on usein ;)