lauantai 28. kesäkuuta 2008

Ansaittua lomakoruilua...

Täällä minä jälleen olen, nyt kuitenkin jo kesälomatunnelmissa... Loman alkamisen kunniaksi olenkin valmistanut muutaman korun, jotka nyt haluan esitellä teille...

Ensimmäinen setti on suunniteltu nuoren tytön iloksi... materiaaleina pienet 4mm Jade- ja Ruusukvartsihelmet, Sterlinghopea ja Balihopea...

Settiin kuuluviin korvakoruihin taivuttelin sydämet päihin, koska halusin niihin yhdistävän tekijän...


Seuraava rannekoru valmistui niin kuin siinä sivussa, kun mietiskelin uutta korusettiä...
Materiaaleina tässä Kuukivi ja Akaatti sekä hopea....


Seuraava setti on materiaaleiltaan Savukvartsia ja hopeaa...


Pitkässä riipusosassa on ajateltu käytännöllisyyttä siten, että riipusosan saa tarvittaessa pois...näin se tuo koruun muuntelumahdollisuutta.

Koko setti....


Korvikset ovat roikkuvat, mutta silti keveät... (sori tuo epätarkka kuva)Tässä oli siis kesäloman aloituskorut... Nyt pitää mennä pihalle katsomaan, jokos se aurinko vielä näyttää naamaansa... :) Kesäterveisiä kaikille ihanoille kurkkojoille... ai niin ja miljoonat kiitokset edellisen postauksen kommentoijille... Helmeilemisiin!!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäinen setti on niin ihanaisen hempeä että oksat pois! Toinen on selvästi voimakoru ja savukvartsisetti on huikea. :) Viehättää tuo pitkä 'häntä'.

Ihanaa ja korurikasta lomaa Patinaiseni!

Anonyymi kirjoitti...

Eka setti on aivan IHANA!!!! Kaunis!!!

Ja hännällinen savukvartsisetti on täydellisen tyylikäs!! Tykkään! Ja varsinkin tykkään sen muuntautumiskyvystä! Nami! :)