lauantai 1. joulukuuta 2007

Tervetuloa....

Kuten jo saatoitte huomata, ovat sivuni vaihtuneet tänne bloggerille, koska kyllästyin edellisen blogini takkuiluun... Toivotan kaikki kurkkijat siis tervetulleeksi uuteen blogiini!
Aloittelen nyt siis laittamalla teille kuvia uusista tuotoksistani....

Ekassa korussa materiaaleina ovat Amatsoniitti, Maisemajaspis ja Savukvartsi sekä tietysti hopea... riipus omaa käsialaa...Alla lähikuvaa riipuksesta...Seuraavassa korussa materiaaleina Onyx useamman kokoisessa helmessä ja Muutama Swarovskin kristalli sekä tietysti hopea monessa elementissään... itsetehtyä tikkua... Nuo taotut tikut kimaltelevat kivasti kaulalla ja ovat hyvinkin näyttävät vaatimattomasta olomuodostaan huolimatta.Seuraavassa korussa materiaaleina niin ikään Onyx ja hopea... ja riipus omaa käsialaa...Ja riipusta lähempää...Seuraavassa korussa materiaaleina on aina niin ihana Savukvartsi ja Swarovskin kristallit sekä tietysti hopea... riipus omaa käsialaa...Riipusta lähempää...Seuraavissa kuvissa on rannekoruja, joita on tullut tehtyä viimeaikoina...

Ekassa korussa makeanvedenhelmiä ja Onyxia.... hopeinen keskiö on omaa käsialaa...Sitten savukvartsikaulakorun pari...Seuraavassa korussa materiaaleina Intian akaatti ja Swarovskin kristallit sekä hopeahelmiä ja hopeinen keskiö omaa käsialaa....Viimeisessä rannekorussa materiaaleina on Onyx helmet ja hopeinen keskiö omaa käsialaa... tämä menee pariksi yhdelle yläpuolella olleelle korulle... materiaalit ja spiraalielementti samat...Tässä oli siis tämänkertainen päivitys... ja nyt taas töihin... Helmeilemisiin!!!

10 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kauniita koruja! Pidän erityisesti savukvartsikorusta ja ensimmäisestä rannekorusta :)

Onnea uudelle blogille! ;)

Papu kirjoitti...

Toivottavasti uusi blogikoti osoittautuu asukilleen viihtyisäksi. Olet taas ollut tuottelias ja saanut paljon kaunista aikaan. Minua viehätti erityisesti alimmaisen kuvan koru :)

Patina kirjoitti...

Tässä testailen tämän bloggerin kommentointi systeemiä... en oikein osaa vielä käyttää näitä kaikkia juttuja... hiukkasen jo alkaa ahistaan! :(

Anonyymi kirjoitti...

heips vaan...

Raija kirjoitti...

Tervetuloa vain sinäkin tänne bloggerin maailmaan, kyllä se ahdistus siitä helpottaa ;)
Olet taas ollut tuottelias, kuten aina :)
En kyllä nyt löydä yhtä yli muiden, kauniita kaikki.

Anonyymi kirjoitti...

Niin paljon ja niin kaunista!

Anonyymi kirjoitti...

Olipas siinä paljon koruja ja kuinka ihania! Tykkään itse tekemistäsi riipuksista ja rannekorujen keskiöistä.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudelle blogille!!
Olitpa ollut ahkerana jälleen ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen blogiin! :o)

Ihastuttava korusarja, wau!
Lempparia en tahdo osata valita..

Patina kirjoitti...

Kiitos tyäret kommenteistanne...alan pikkuhiljaa ymmärtää tämän blogin "sielunmaailmaa"