lauantai 15. maaliskuuta 2008

Pieni päivitys...

Moikkelista vaan kaikille... olen pitänyt pientä hiljaista hetkeä blogin päivityksestä... olen nimittäin harjoitellut uutta asiaa niin innolla, että muut asiat ovat jääneet hiukan taka-alalle... OLEN SAANUT UUDEN KAMERAN....Jihuuuuuuu.............

Kamera ei ole varsinainen järjestelmäkamera, mutta kuvien laatu entiseen nähden parani kummasti...

hiukan leikittelyä...


Ja sitten uusiin koruihin...

Savukvartsia ja akaattirondelleja hopeaan kiedottuna...

Riipus asettuu kaulalle tosi kivasti...

Seuraavana makeanvedenhelmiä kieputettuna hopeaan...

Granaattia ja hopeaa...Onyx helmiä, Vuorikristallia ja hopeaa...Etu laattaa lähempää...Rannekorua voi pitää myös niin päin, että hopealaatta onkin takana... silloin helmet näkyvät edessä... ja kun lukko on sivussa, ei se häiritse silloinkaan...No niin... siinäpäs oli tämänkertainen pläjäys... toivottavasti näitä kuvia on kivempi katella... :)
Helmeilemisiin!!!

6 kommenttia:

Raija kirjoitti...

No wow, ohan komeita kuvia ja komeet on korutkin :) Granaattirannekoru on niin nätti :)

Pape kirjoitti...

Kyllä kuvat on vaan parantuneet koko ajan. Ja korut ovat kauniita, mielenkiintoinen tuo granaattikoru!

Katri kirjoitti...

Korut on aina olleet komeita, niin nytkin. Kuvatkin paranee aina vaan. Hienoa! Pääsevät kauniit taidokkaat korusi paremmin oikeuksiinsa.

Helmiliina kirjoitti...

Hui.. sinun kuvat on upeita!! Onnittelut..
ja sitten pääasiaan..
Korut on taas niin kauniita.. Eniten ihastuin prehniitti-koruun.. kaunis-kaunis.. Sinä olet taikonut niistä helmistä tosi kaunista.. :)
Ja voi juku.. tuo viimoinenkin.. niin ihana!

Patina kirjoitti...

Kiitosta vaan ihanaiset... olen oikein tyytyväinen jo noihin kuviin... nyt ei tarvi taistella noiden kuvien kanssa, vaan ne tulee kuin itsestään!!! :)

文章 kirjoitti...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,85cc免費影片,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,自拍